Plantebaseret Mad På Farten Awards 2025 

Plantebaseret Mad På Farten er sat i værk for at sætte skub i udviklingen og efterspørgslen på plantebaserede måltider på farten.

Vi hylder de spisesteder og virksomheder, der gør det enkelt, lækkert og tilgængeligt at vælge plantebaseret – når tiden er knap, men smagen stadig skal spille.

Vinderne kåres på Plant Food Festival den 2. november 2025.

Kategorierne

  • Årets plantebaserede takeaway-måltid
  • Årets plantebaserede produkt til takeaway (ekskl. dip/dressing)
  • Årets navngivning (af et plantebaseret måltid)
  • Årets plantebaserede dip

Nominering

Nominér et spisested eller producenter her:

Afgørelse

Plantebaseret måltid og produkt vurderes 100% af dommerne.
Se forskellige navngivning og smag de plantebaserede dips på Plant Food Festival (stand 10), og stem på dine favoritter. 
Forbrugernes stemmer tæller 50% og dommernes 50%.

Dommerpanelet

Til at udpege vinderne i 2025 har vi sammensat et stærkt dommerpanel med solid erfaring fra både gastronomi, foodservice og kommunikation. Se her videoer, hvor de beskriver, hvad de vægter højt i plantebaseret mad på farten. 

    Umut Sakarya

    Kok og konceptudvikler

    Henrik Ørholst

    Fastfood-anmelder for B.T.

    Line Tscherning

    Kok og medejer af Mikuna

    Søren Kyed

    Gastronomisk chef i Dansk Cater

    Her kan du nominere din virksomhed 

    Klik på en kategori for at nominere din virksomhed: 

    Årets plantebaserede takeaway-måltid  

    Årets plantebaserede produkt til takeaway (ekskl. dip/dressing)    

    Årets navngivning (af et plantebaseret måltid)   

    Årets plantebaserede dip  

     

    Kontakt Marie Luja Rasmussen, hvis du har spørgsmål til deltagelse. 

    © Alle rettigheder forbeholdes 2025
    Dansk Vegetarisk Forening
    Vesterbrogade 15, 2. sal, 1620 København
    Kontakt:
    messe@vegetarisk.dk
    Privatlivspolitik